Tips bij het kiezen van een zonnebril

Een trendy zonnebril kan je look maken of breken. Zonnebrillen mogen dan een belangrijke functie hebben (je ogen en de tere huid in de oogzone beschermen), ze bepalen ook je uitstraling. Dat geldt zeker voor de zonnebrilmodellen die op dit moment in de mode zijn. De zonnebrilmonturen zijn uitgesproken, expliciet en vaak supergroot. Door het dragen van het juiste model ben je in één keer opvallend en meer jezelf. Maar hoe vind jij de zonnebril die bij jou past? Wij hebben voor jou wat tips op een rij gezet in dit artikel!

De basisregel voor je zonnebrillencollectie
Eigenlijk heb je nooit genoeg zonnebrillen! Misschien heb je zelfs wel een zonnebril op sterkte. Maar als basis voor je zonnebrillencollectie geldt: één kwalitatief en klassiek model voor dagelijks gebruik, en minimaal één hippe zonnebril, die laatste hoeft niet duur te zijn, voor coole evenementen, party’s en de zomerse sfeer. Een voorbeeld van een stijlvolle klassieker die altijd kan is de Aviator zonnebril, die zich met iedere outfit – casual of formeel – laat combineren. Ook het Wayfarer zonnebrilmodel is goed te combineren met verschillende soorten stijlen, van chique tot stoer. Daarnaast kun je een super hippe eyecatcher zonnebril nemen, die je elke keer vervangt door de nieuwste trend!

Koel of warm

Of je een ‘warm’ of ‘koud’ type bent wordt bepaald door je huidskleur en je haarkleur. Warme types hebben meestal een gelige of perzikachtige huidskleur, koude types hebben een huidskleur met een blauwige, roze of roodachtige ondertoon. Warme haartinten zijn goudblond, goudbruin, kastanje of bruinzwart; koude haartinten zijn asblond, zilvergrijs, blauwzwart. In het algemeen geldt dat je het beste een zonnebrilmontuur kunt kiezen dat aansluit bij jouw type. Dus warme types kiezen voor warme monturen en koude types voor koudere kleuren.

Lees tip:  Trendhim.nl

Kijk voor meer tips op lebrille.com.

Geef een reactie